IT認証を気楽に手に入りましょう!

アクセスカウンタ

zoom RSS killtest HP0-J15試験 練習問題、過去問を提供 デモをダウンロー

<<   作成日時 : 2010/05/03 12:35   >>

ブログ気持玉 0 / トラックバック 0 / コメント 0

killtestはHP0-J15テストの練習問題、過去問題を提供、さらに試験問題集までを提供するのは可能です、弊社のHP Certification I資格認証はIT関係模擬試験用ソフトへの開発及び最高品質の模擬試験問題集の作成に取組んでおります。
情報技術は挑戦と競争を満たす現代商業会社にとって、重要な意義が持ってます。IT従業員として、残酷な仕事競争の中で絶え ず変化する環境と高水準の業界要求に直面する上にお客さんのために安定と信頼できる経済的なITサービスを提供します。EXIN は一つの世界的な独立IT試験認証機構です、目的はその独立の試験と認証体系を通して全世界IT領域の品質とIT業就職する質量 を確保するのです。

HP0-J15
1.In B-Series virtual fabrics, which feature allows you to access devices in another virtual fabric?
A: Inter-VSAN Routing
B: Inter-Fabric Routing
C: Cross-VSAN Routing
D: Cross-Fabric Routing
Correct Answers: B

2.How can you improve iSCSI host performance in a SAN?
A: Upgrade to CommandView 7.
B: Use NICs with TOE (TCP/IP Offload Engine).
C: Enable NPIV (N_Port ID Virtualization) support.
D: Disable SLP (Service Location Protocol) Service Agent.
Correct Answers: B

3.Which tool helps you design a SAN that includes HP Blade servers?
A: SANsurfer
B: SAN Visibility
C: SAN Designer
D: Blade Designer
Correct Answers: C

4.Which SAN switch management tool, previously only available as an embedded version, is now
separately available on CD?
A: Emulex EZpilot
B: McData HAFM
C: Cisco Fabric Manager
D: Brocade Fabric Watch
Correct Answers: C

5.What are benefits of logical fabrics? (Select three.)
A:port count reduction
B:easier administration
C:fabric service isolation
D:increased performance
E:fault propagation minimization
F:device sharing across logical fabrics
Correct Answers: C, E, F

6.Which tool would you use to quickly survey a SAN environment?
A: HP SAN Surveyor
B: HP SAN Designer
C: HP CommandView
D: HP SAN Visibility Tool
Correct Answers: D

7.Brocade Secure Fabric OS is running on a fabric with four switches. If you are logged in to one of the
switches and change the Admin password, which switch or switches will have the password changed?
A: all the switches
B: LDAP-enabled switches only
C: only the switch you are logged in to
D: only switches connected to the Ethernet
Correct Answers: A

8.Under ideal operating conditions, what is the maximum supported, long-wave transceiver distance with
B or C-Series Switches and 4Gb SFPs?
A: 4km
B: 10km
C: 35km
D: 100km
Correct Answers: B

テーマ

関連テーマ 一覧


月別リンク

ブログ気持玉

クリックして気持ちを伝えよう!
ログインしてクリックすれば、自分のブログへのリンクが付きます。
→ログインへ

トラックバック(0件)

タイトル (本文) ブログ名/日時

トラックバック用URL help


自分のブログにトラックバック記事作成(会員用) help

タイトル
本 文

コメント(0件)

内 容 ニックネーム/日時

コメントする help

ニックネーム
本 文
killtest HP0-J15試験 練習問題、過去問を提供 デモをダウンロー IT認証を気楽に手に入りましょう!/BIGLOBEウェブリブログ
文字サイズ:       閉じる