IT認証を気楽に手に入りましょう!

アクセスカウンタ

zoom RSS HP0-J16テスト HP Certification I資格認定 無料デモをダウンロード!

<<   作成日時 : 2010/04/30 11:51   >>

ブログ気持玉 0 / トラックバック 0 / コメント 0

HP Certification I資格認定
killtestはHP Certification I資格認定のHP0-J16試験問題集を提供し、今のIT業でHP認定は最も流行れてる、killtestはHP認証のHP0-J16試験用ソフトへの開発、さらに開発された商品が100%HP0-J16認証試験の知識を含めております。そのうちは試験タイプ及び内容があります。ご使用は安心できます、一発合格することも保証いたします。

HP0-J16
1. What are the processing requirements of Information Lifecycle Management? (Select two.)
A. fast
B. secure
C. auditable
D. transparent
E. easy to use
Answer: CD
2. In the context of storage infrastructure management, what is the definition of the term target?
A. a goal set for errors on a device
B. an entity that needs management
C. a disk or tape connected to a SCSI bus
D. a vendor-specific management tool that connects to a device
Answer: B
3. To which category of target-based management tools does HP Systems Insight Manager belong?
A. system management
B. network management
C. storage systems management
D. operating system management
Answer: A
4. Which features are provided by Information Lifecycle Management? (Select two.)
A. measures to protect data from corruption through its life cycle
B. technologies and processes to dispose of outdated storage equipment
C. technologies and processes to organize data based on size and sensitivity
D. processes that enforce data-retention policies and make decisions about appropriate data storage
environments
E. technologies and processes that determine how to store, manage, and communicate information
according to its business value
Answer: DE
5. Which target-based management software is expected to be provided with the storage component?
A. OS management suites
B. system management suites
C. network management suites
D. device-specific management tools
Answer: D
6. Which industry standard organization approved the Storage Management Initiative Specification
(SMI-S)?
A. ITU
B. ANSI
C. IETF
D. IEEE
Answer: B
7. Which tasks are associated with controlling a target in a storage infrastructure management
environment?
A. discover, track, diagnose, and predict
B. diagnose, predict, repair, and migrate
C. configure, provision, repair, and migrate
D. report, bill, analyze, diagnose, and predict
Answer: C
8. Because Information Lifecycle Management (ILM) interfaces with activities and people, there is a
potential overlap between ILM and other areas. Which area is likely to overlap with ILM?
A. IT Budget Planning
B. IT Project Management
C. Business Financial Planning
D. Business Process Management
Answer: D

テーマ

関連テーマ 一覧


月別リンク

ブログ気持玉

クリックして気持ちを伝えよう!
ログインしてクリックすれば、自分のブログへのリンクが付きます。
→ログインへ

トラックバック(0件)

タイトル (本文) ブログ名/日時

トラックバック用URL help


自分のブログにトラックバック記事作成(会員用) help

タイトル
本 文

コメント(0件)

内 容 ニックネーム/日時

コメントする help

ニックネーム
本 文
HP0-J16テスト HP Certification I資格認定 無料デモをダウンロード! IT認証を気楽に手に入りましょう!/BIGLOBEウェブリブログ
文字サイズ:       閉じる