IT認証を気楽に手に入りましょう!

アクセスカウンタ

zoom RSS Juniper Networks資格認証 JN0-311テスト 試験練習問題 一発合格 

<<   作成日時 : 2010/04/20 12:03   >>

ブログ気持玉 0 / トラックバック 0 / コメント 0

killtestはJN0-311試験用更新への開発、さらに開発された商品が100% JN0-311認証試験の知識を含めております。そのうちは試験タイプ及び内容があります。 もしJN0-311認証資格試験を合格したいならば、弊社が開発した実践の認証試験を試してください。 Juniper Networks資格認証の全部問題集を提供いたします!
さらに、何とかして、このすごさをお伝えさせて頂きたい!!
全額返金キャンペンも実施いたします。
体験したい時に無料でいつでもオンラインでアクセスすることが出来るので、忙しい IT エンジニアの皆さまのトレーニング教材に最適です。

JN0-311
1. Which two configurations are made using the QoS Setup Wizard? (Choose two.)
A. Assign applications to traffic classes.
B. Use ToS/DSCP values for traffic classes.
C. Exclude subnets from QoS management.
D. Select dedicated vs. over-subscribed circuits.
Answer:AD
2. What is NSC's functionality?
A. Web caching
B. sequence caching
C. memory-based compression
D. next-generation compression
Answer: B
3. Which statement is true about compression subnets?
A. Compression subnets are turned on by default.
B. Compression subnets advertise remote routes.
C. Compression subnets are usually LAN-side subnets.
D. Compression subnets are usually WAN-side subnets.
Answer: C
4. Which two statements describe the criteria bandwidth detection uses to dynamically alter bandwidth
allocation? (Choose two.)
A. Throughput is raised as latency decreases.
B. Throughput is based on available bandwidth.
C. Throughput is lowered as latency decreases.
D. Latency is measured by SYNs returned for each metapacket.
Answer:AB
5. Which two patented or patent-pending compression and caching technologies are used for WX/WXC
devices? (Choose two.)
A. Network Sequence Caching (NSC)
B. Molecular Sequence Caching (MSC)
C. Network Sequence Reduction (NSR)
D. Molecular Sequence Reduction (MSR)
Answer:AD
6. Which two secure remote access methods are available on the WX platforms? (Choose two.)
A. SSL
B. SSH
C. Telnet
D. HTTP
Answer:AB
7. Which two environments would take advantage of TCP Acceleration (AFP)? (Choose two.)
A. satellite networks
B. low-latency networks
C. long-haul link with 95% compressibility.
D. long-haul link with 10% compressibility.
Answer:AC
8. Which three statistics does the Executive report summarize? (Choose three.)
A. latency and loss
B. compression results
C. traffic (by application)
D. CRC and alignment errors
E. user access (by username)
Answer: ABC

テーマ

関連テーマ 一覧


月別リンク

ブログ気持玉

クリックして気持ちを伝えよう!
ログインしてクリックすれば、自分のブログへのリンクが付きます。
→ログインへ

トラックバック(0件)

タイトル (本文) ブログ名/日時

トラックバック用URL help


自分のブログにトラックバック記事作成(会員用) help

タイトル
本 文

コメント(0件)

内 容 ニックネーム/日時

コメントする help

ニックネーム
本 文
Juniper Networks資格認証 JN0-311テスト 試験練習問題 一発合格  IT認証を気楽に手に入りましょう!/BIGLOBEウェブリブログ
文字サイズ:       閉じる